Kirurgen

Hej!
Ja nu var det bra länge sedan jag skrev något här, har haft fullt upp med en lite små gnällig dotter, planering av dop, städning och läkarbesök, mvc besök och massa grejer!

Det gick jätte bra igår hos kirurgen, inga stora problem med fastan, ställde kl på 04.20 och såg till så hon käkade då så vi 4.50 var hon nöjd och somnade om, blev jätte ledsen när vi väckte henne för att klä på henne och åka iväg dock.. (hon blir jätte grinig om hon inte får sova klart hehe) men så somna hon i bilen på vägen dit, sov fram till 9.30 ca sen var dem tvunga att börja göra henne klar...
Och jag som var så glad att hon sedan lite över en vecka tillbaka slutat med ersättning då hon varit nöjd med bara brösten, visar sig att hon antagligen behöver ersättning igen iaf då hon bara gått upp 30g på en vecka så 5830g väger hon nu plutten.

Hon var sån himla duktig tjej hela dagen när alla höll på med henne och greja! Men fyy vad ont det gjorde i hjärtat och vad tårarna sipprade när hon skulle sövas!
Hon blev såå  arg när dem höll fast henne och då började hungern göra sig på minnd oxå, så skulle de försöka få in slangen i foten och dem missade så 3-4gånger fick dem sticka henne inna de fick dit den! Och att se när dem spruta in "sömnmedlet" är nog det absolut läskigaste jag varit med om!!! Hoppas hon aldrig behöver det igen!!!
Att se henne ligga i sambons famn, skrika och gråta till att bara bli helt tom i blicken, kippa efter andan och rosslade som tusan, så tog hon en djup suck och sen föll hennes lilla lilla kropp bara ihop och tog en liten stund innan hon andades igen så hon fick lite extra syrgas.. *tror aldrig jag varit så ledsen förr som jag var då*
Dem fick nästan säga till att nu måste ni tyvärr gå ut när vi skulle säga hej då till henne {#lang_emotions_embarassed} Sen att vänta 2timmar på att dem skulle ringa från uppvaken, längsta timmarna i mitt liv! Men hon hade variten sån duktig tjej såå! och magnet röntgen hade gått jätte bra! Hon var vaken redan då vi kom upp till uppvaket så hon fick sträcka lite på sig sen äntligen fick hon försöka äta lite efter 7timmar utan mat, hon va lite för groggy än så först en timma senare käkade hon riktigt.

Egentligen skulle vi ha stannat över natten då hon inte är 3månader ännu men hon var så glad och pigg efteråt, både kissade och bajsade, skrek , grät och skrattade precis som enbebis ska! tempen var normal, hon käkade 3gånger och fick behålla allt så vi fick åka hem eftersom jag vela det! *skönt då vi hade främmande*
Och hon har inge fler hemangiom invertes och det trycker in på luftvägarna eller sträcker sig in bakom ögat som dem befarade så hon slipper operation invertes!!!! *världens lyckligaste*

Nu väntar vi på att få hem hennes medicin, skulle ta 3 dagar då det är en special beställd hjärtmedicin som hon skall ta. Så ska hon få det och den 2,a april ska vi tillbaka för nya foton och träffa läkaren och se hur det blivit om dosen ska ökas eller hur det blir!

  

  
Kommit till sjukhuset, blivit inskrivna och gjorts iordning inför magnet röntgen och narkos...

  
Precis kommit tillbaka till rummet från uppvaket, pigg och glad igen!

 
Man blir trött av att det händer så mycket... =)
 

Kommentarer
Postat av: emma

guuu så läskigt å se sin lilla snutt sådär!! Skönt att allt gick så bra!

2009-03-13 @ 20:41:29
URL: http://hansson-linden.se/WP

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback