Hemmafru

Idag så har det varit en väldans effektiv dag för mig! Eller aa kvällen har varit det iaf =)
Ayla var så snäll och gav mig lååång sovmorgon idag! Hon somnade väl vid halv 1 i natt kanske sen vaknade inte tjejen och vela äta fören vid 8 tiden på morgonen =) Hon vakna till vid 5 en sväng men då vela hon inte äta utan bara låg och kika och små prata hehe =) Sen efter matningen vid 8 så låg vi och myste lite till strax efter 9 då somnade hon om och sen sov vi till 11 tiden typ! *skööönt*
Gick upp och skulle byta på lillsnurvan och han inte mer än att få av henne blöjan så blev hon jätte ledsen!
Hon fick torr blöja så satte vi oss i soffan lite så vela hon käka igen och åt så mycket att hon spydde ner hela soffan, sig själv och mig...
Gick iväg och tvättade av oss och torkade upp och fixa och sen var hon ledsen igen,,, fick sitta med ett lillfinger i munnen på henne ca 30min innan hon blev nöjd så jag kunna sätta henne i sittern lite så jag kunna fixa frukost.. han precis få i mig den innan hon börja gråta igen stackarn,
Tog upp henne och gick runt och kika och prata med henne och tillslut efter 20-30min så somnade hon igen på min mage... sen låg hon där och sov till strax efter kl 16 igen (sovit mycket idag lillfisan hehe)

Sen belv det lite käka igen och så skulle vi byta blöja igen så lät ja henne ligga lite på skötbordet och lufta så hon inte ska bli röd i rumpen igen, hon var rätt nöjd en stund så jag börja sortera tvätten och lagom till robert rammlade in vid halv 5 snåret så började hon bli ledssen igen så då fick han ta över och trösta lite.
Sen blev hon jätte nöjd och har suttit i sittern sin jätte länge eller i soffan med robert och så har dem suttit och pratat och kikat på tv och haft sig medans jag har tvättat och hängt 2 maskiner tvätt, diskat, vattnat, lagat mat och sorterat lite babykläder då hon har så mycket så tänkte lägga undan de som är för stort och ta bort de som hon vuxit ur =)
Har städat av lite oxå, fått ner sista julgrejerna som vi inte haft tid till att fixa innan så nu får robert bära ner allt i källaren i morgon...  Har plockat undan rätt mycket så i morgon ska vi nog kunna röja av det sista och dammsuga och torka golven, det behövs verkligen kan jag lova! Robert är hemma och pappa ledig i morgon och fredag så skönt att vi är två!

Funderar på om vi ska försöka ta oss till öppna förskolan i morgon kanske, vi har nämligen inga mamma/pappa/föräldra grupps träffar utan hade bara det under tiden jag var gravid och sen efter att barnen är född så var de bara öppna förskolan och inga grupper som de har på flera andra ställen..
Lite tråkigt att det inte är det då det hade varit kul att träffa någon i närheten som man kunna umgås med kanske, har ju tjejerna på "forumet" som ja ska försöka ta mig iväg och träffa snart nu när både jag och Ayla börjat må bättre och inte är förkylda =) SYnd bara att alla där bor en bit bort ifrån oss och jag har ju inge körkort så jag kan köra iväg =( och spårvagn har jag inte vågat mig på att pröva ännu och vet inte när jag kommer våga det haha kommer då inte vilja göra det själv första gången det blir dags utan då får allt robert eller någon vara med =)

Nää nu ska jag mysa lite med min lilla flicka som precis käkat färdigt! =D
Tha tha!


Mitt lilla köttätande monster!


Myyyyys

Kommentarer
Postat av: Emmelie

hehe alingsås e bara fyra mil.. 0 min med tåget ;) kram

2009-01-22 @ 09:23:36
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback