Gräsänka

som vanligt är jag gräsänka på fredagskvällen...
Robert är på cosmopol igen, men vi har det så mysigt så jag och Ayla på våra små tjejkvällar!
Hon har varit så go så! nästan sovit hela dagen, då hon inte sovit har hon suttit i sittern eller i soffan med mig (med undantag för att hon legat i famnen och käkat så klart) hon har fått lära sig hur man diskar idag haha Robet tog in henne i köket så hon fick sitta och titta på när han diskade.
Jag har fått egen tid i dag hela förmiddagen och ett tag på eftermiddagen eftersom det blir 4,e fredagen i rad som han lämnar oss ensama på kvällen nu så var han snäll och tog henne hela dagen bara matningen jag skött och lite mys som jag själv vela ha så han fick duscha,laga mat och sånt

Hon har varit på sånt strålande humör! hon har suttit bredvid mig i soffan i 1timma och pratat med mig sammtidigt som vi kikade lite på tv och nu har vi fått på ren blöja och pyjamas efter ett långt härligt bad som hon låg och log och skrattade i hela tiden!
Har upptäckt att hon verkligen gillar imse vimse spindel haha Hon stor flinar nästan jämt när man sjunger den *gosefisan min*
Nu ligger hon och sover här i min famn efter att ha fått sig lite käk, börjar vara rätt trött jag med eftersom hon vakna vi 7 i morse och sen låg och små prata med mig i sängen till 9 innan hon somna om och jag klev upp för ja trodde hon vela upp men när ja kommit upp ur sängen så sov hon igen så ja väckte robert och sa till att passa henne och så han vet att hon fortfarande låg precis bakom honom fasten jag klev upp.
Så det blir nog sängen för oss snart båda två skulle ja tro.. eller om vi knäpper på en film här vid tv.n och kikar på och halvslummrar i soffan..



Pratar och kikar på tv med Mamma


Nybadad och lite hickig hehe, nappen har vi lyckats pilla in i munnen oxå!




Nu har vi fått på oss pyjamas och sitter och kikar lite
men nog börjar vi bli lite trött alltid...

Kommentarer
Postat av: Emmelie

verkar som ni har en mysig kväll.

Jag o Ebba e åxå alltid själva på fredagar, dock bara två timmar när Johan tränar, men ändå :)

2009-01-31 @ 08:44:54
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback