4 veckor

Idag blir lilltjejen vår hela 4 veckor =)
Tänka sig, snart en månad!!! Stora tjejen börjar hon bli!!!
Och stora tjejer kan åka runt i sele på mammas mage =P (har dock inte riktigt fått till det ännu så prövade bara en stund här hemma och våfade knappt ta bort ena armen som jag höll runt henne och under rumpan för säkerhetsskull haha =)



Annars har det varit en lite små gnällig fröken idag igen, vi har ju tatt bort ersättningen för henne på dagarna... Hon brukar få en omgång på kvällen precis innan vi ska lägga oss så att hon blir riktigt mätt och belåten och sover gott på nätterna, annars ammar hon bara på dagarna och när hon vaknar på natten och vill ha mat.
Men hon ha sovit mycket idag endå, suttit i sittern sin lite och så hängt på min mage ett tag och suttit och sjungig och kikat på tv med mig =)

Hon har lite små problem med att få ut alla gaser, och det har hon haft bra mycket i dag... hon blir ledsen och skriker när hon fiser till och från, så jag antar att det gör ont i magen och att hon har svårt att få ut det stackarn...
Men nu ligger fisen och är så nöjd med livet såå, hon fick ersättning vid 21.30 som hon slurpa i sig med besked och efter det så slocknade hon som en riktig liten gris på Roberts mage och där ligger hon än... förhoppningsvis så sover hon till midnatt, hon brukar vilja äta mellan 00-01 någon gång.
Så blir det väl till att krypa i kojs då och invänta nästa matning som brukar infalla runt 3-4tiden på morgonen och sedan vid 7-8 någon gång igen och därefter kliva upp och hoppas på fint väder så vi kan bege oss ut på en prommenad under dagen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ebba har åxå ont när hon fiser. Färnkålste som man köper i hälsokost dricker jag för att de ska hjälpa dom få ut gaser. värt o testa kanske?

2009-01-15 @ 09:44:12
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: sofia

he he ja, det e lite skillnad.... hoppas allt e bra med er!?

2009-01-15 @ 15:16:54
URL: http://aifos.webblogg.se/
Postat av: maria

finaste bebisen!

2009-01-16 @ 15:32:57
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback