Kirurgen.

Ja som sagt så har vi varit iväg till kirurgen idag igen med Ayla, började med att väga henne och nu har hon börjat gå upp i vikt bra igen! 320g på 2veckor så nu väger hon 6240g vår lilla flicka =)
Så otroligt skönt att hon börjat gå upp i vikt igen så man slipper oroa sig för det!

Sen blev det träffa dr. Friberg.
Lyssnade på hjärtat och det lät bra, frågade hur hon sover på nättera och det är sådär, hon har inte kunnat sova ensam i sin säng på lite drygt en vecka nu utan har tvingats sova mellan oss i sängen eller med mig ensam i sängen... Och tydligen så kan man sova sämmre och drömma mardrömmar utav medicinen så det förklarar de väll lite, men oxå så är hon nog i de där 4månaders språnget och utvecklas massor just nu som oxå ställer till det hela...
Det såg fint ut iaf och allt var bra så bokade in ny tid för ny fotografering och återbesök igen den 23,e april så ska hon få 6ml på kvälls dosen istället för 4 som hon får de andra två omgångarna av sina dagliga doser propranolol.

Men det verkar ju hjälpa iaf så det känns jätte skönt! Så hoppas på att det fortsätter gå i denna riktningen att det bara blir bättre och bättre!


Kommentarer
Postat av: Anonym

skönt för er att behandlingen går så bra.Håller tummarna för er o kikar in i er blogg med jämna mellanrum för att följa Ayla..

själva så ska vi träffa läkaren den 21:a så vi får se vad de säger då.

ha det bra.

2009-04-14 @ 18:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback