Grattis på 4månaders dagen älskling!

Idag är det 4månader sedan vår underbara lilla dotter kom till oss med buller och bång!
Dagen till ära har varit otroligt lyckad! Robert var ledig från praktiken för hans handledare var ledig så vi har haft en heldag tillsammans hela familjen!

Åkte iväg till Lindholmen och promenerade lite längst med vattnet, sedan tog vi färjan över till Rosenlund, vidare därifrån tog vi spårvagnen upp till slottskogen där vi satte oss ett tag i solen på gräsmattan och tittade på människor, fåglar och fina vårblommor!
Het perfekt väder, liite väl blåsigt men annars så! 17grader i skuggan och solsken!

Ayla sov ända tills vi kom till Rosenlund då vaknade hon och vela komma upp så robert bar henne ett tag sen fick hon sitta i mitt knä i slottskogen men hon var nöjd och glad hela tiden så det har varit en underbar dag!





När vi kom hem så fick Ayla först sitt lilla paket!


En aktivitets filt
Molnet över solen går att lyfta på, palmen vid flodhästen går att flytta och den prasslar, Zebrans man och svans är lösa snören som går att dra i, Krokodilen är i fluffigt tyg, Lejonets man är i mjukt rtg och går att pilla på, Elefantens ena öra går att vicka på + att den har en liten pipleksak som man kan trycka på i örsnibben.
Sen är det en liten spegel, Kängurun,s påse på magen går att stoppa saker i och Giraffen pinglar =)

Sen fick hon nya filmen med Mamma mu & Kråkan och den vita barnkammar boken!

Hon var hel nöjd med att ligga och leka på sin nya fina filt medans jag fixade middag.
Revbensspjäll med grekisk bland sallad! MUMMA blev det!





Efter maten så for Robert iväg till Cosmopol som vanligt eftersom det är fredag, så jag la Ayla på filten lite och satt och lekte med henne och då vände hon sig 5gånger på raken från mage till rygg!!!
Första gången hon gjort det på helt plant underlag! Hon såg så lycklig och förvånad ut så det var inte sant!
*stolt mamma är man kan ja lova*


Sen satte vi oss och tittade på hennes nya film!
Jag som gillar mamma mu tyckte det var himla roligt och Ayla kollade en stund iaf haha sen tyckte hon de var roligare att ligga och brottas med täcket ett tag istället =)



Men nu så har vi hoppat i pyjamas, hon har ätit och ligger nu och sover här bredvid mig på soffan medans jag passar på att kika runt på nätet lite och uppdatera lite här!

Men ska väl se om de är nå kul på tv ett tag innan det blir flytt över till sängen för våran del, fick sovmorgon i morse eftersom Robert varit hemma så han tog Ayla på morgonen =) Så är inge vidare trötter ännu, men något skall jag väl kunna sysselsätta mig med antar jag!
Kanske man skulle ta och börja läsa någon av alla böcker jag har att läsa?

Kommentarer
Postat av: Jells

Svar: Okej :)

2009-04-17 @ 22:09:40
URL: http://jellss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback