v25 och djuret är helt vilt!

Jahopp då var man inne i v 25 nu då! *skönt* men det känns ändå som att tiden står still för det mesta, det är ju en eeeevighet kvar till jul! 110 dagar (räknar som att hela idag redan gått)

Nu har vi beställt ett baby gym och en musik mobil till sängen =)
Mobilen var väl lite i dyraste laget men vi blev så kära i de små söta djuren och fina små molnen som svävar runt uppe i taket av den =)


(djuren ser plastiga ut på bilden bara men de är i tyg, mjuka och gossiga)


Gymmet

Gymmet såg så mysigt ut oxå, så hade dem rea 300kr på det så vi passade på att köpa, den kan ju ha det ett tag eftersom det är ett 3stegs gym så lillen både kan ligga på rygg, ligga på mage eller sitta upp och leka =)
Så var det inte så stort och klumpigt vilket är bra då vi inte har så jätte mycket plats här hemma hehe =) så blir det lätt att man kan ta med sig det när vi åker hem till norr och hälsar på!


Appropå hem till norr och hälsa på!
8,e -12,e oktobert så kommer vi hem en sväng hela familjen!
Men det blir antagligen sista resan till bollnäs utan bebis =) Sen får vi se i vinter när vi kommer upp, det är lillen som bestämmer det då de små liven brukar ha sin egna lilla kalender att gå efter hehe


I kväll har lillen varit riktigt riktigt tokig oxå :)
Har snurrat runt som en liten propeller haha, hela magen har gungat och hoppat runt och stått ut åt alla möjliga håll och kanter :D Är sådan underbar kännsla att få känna hur vårt lilla hjärta lever rövare där inne :) Finns knappt någon mysigare kännsla! Enda jag kan tänka mig slår det är när han/hon väl är ute och vi för första gången får hålla om henne/honom *längtar* 


v25



Avslutar med att sända en tanke till lille Martin med familj, Martin föddes den 30/8 i v23+4 alltså 4månader för tidigt.
Han opererades igår och idag så hade han blivit mycket sämmre... =(
Så håll tummarna allihopa för att lille Martin klarar sig igenom detta!!!

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Kul o läsa att ngn annan gravid bloggar=)

Ska jag nog börja följa.

Super fin mobil, den skulle man ha =) Kram

2008-09-06 @ 09:18:27
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback