Vagnen är nu ÄNTLIGEN köpt!!!

Yes nu har vi äntligen köpt vagnen, och pga att euron gått upp så förbaskat senaste tiden så skiljde de nu bara ca 750kr på om vi skulle beställt den från holland med alla tillbehör så som vi tänkte först att vi skulle göra och på att köpa den här i Sverige.
Och senaste tiden så har Bugaboo haft problem med sina chassin på den "Nya modellen" den med "navar" istället för skurvar vid handtaget. Detta har resulterat i att många tvingats byta ut sina chassin.
Felet är att handtaget som är ställbart, att det lixom glider.. Så det stannar inte i den höjden man vill ha det..
Tidigare vare gratis att reklamera på den sidan där vi tänkte beställa ifrån men nu (antagligen pga alla reklamationer) så har dem börjat tagit ut en avgift på 25 euro för att få ett nytt skickat hem till sig. Så om man ska vara noga och tänka att OM vi nu skulle få en "defekt" vagn och behöver få nytt chassi så skulle vi bara vara upp i ca 500kr skillnad mellan holland och sverige. + att det skulle ju bli kanske 2-3v leveranstid innan man får nya delarna...

SÅ, det blev att beställa i butik här i sverige för oss tillslut nu!
Känns bättre med tanke på att det är hemskt många som haft detta problemet senaste tiden, pratade med dem i affären om detta oxå och de har beställt hem flera chassin så att dem har hemma om det skulle vara så på en vagn så att man bara kan komma in så byter dem ut det direkt så man slipper vänta och vara utan vagn medans felet rättas till.

Hoppas bara att lillen vill stanna inne hela tiden nu eller att vagnen kommer lite tidigare, det var ca 10 v leveranstid på vagnen och det är "bara" 11v kvar till due date på bebisens ankomst...
Men kommer vagnen tidigare så ringer dem så får vi själva bestämma när vi hämtar den =) bara ringa dagen innan så monterar dem ihop den! Alltså kan vi ringa från förlossningen om vi så vill för garantin börjar gälla från de att man hämtat ut vagnen så det känns bäst att vänta så länge som möjligt :)

Och ändrade färger blev det oxå hehe =) Basen blev den samma, en grå/svart bas och så top tyget ändrade vi oss på och beslutade oss för att ta en offwhite canvas top.
Tänkte först att det var opraktiskt med ett sådant ljust tyg, just för att den blir skitigt snabbt och så, men de var ju såååå fint :) och det är lätt att tvätta sååå de fick bli sådan endå :)
Åkpåse väntar vi med färgen på tills vi vet vem det är som ligger där inne =) Blir antagligen så att Robert får åka iväg och köpa åkpåsen efter skrutten är ute =) Så bestämmer vi färgen innan självklart att äreen pojke blire denna, är det en flicka blire denna färgen.



Så ser vår fina vagn ut :) Bugaboo Cameleon


Har Äntligen!!! lyckats boka in en tid för info på Mölndals sjukhus nu oxå! Tisdagen den 4/11 först fick vi en tid men känns skönt att ha fått en tid iaf så man kan jämföra de båda alternativen vi har :)

Sen börjar föräldra kursen den 14,e nu oxå :D *längtar*
Håller på i 6 veckor, en gång i veckan (nästan det är en v det är uppehåll så det är 5 träffar sammanlagt)
Så blire ju Bollnäs på onsdag till söndag *lännnnnnngar som en tok*
Och den 23,e äre barnmorskan igen, därefter blire antagligen besök hos henne varannan vecka :)
Så nu kommer nog tiden gå snabbt känns det som :D *hoppas*
Brukar gå mycket snabbare när det händer saker hela tiden och nu är det verkligen saker varje vecka fram till slutet av november och då äre ju helt plötsligt bara lite drygt en månad kvar tills lillen är beräknad!!! :D

Kan faktiskt inte riktigt fatta det!!!
Jag ska bli mamma!!! Lixom hallå!?!?! Mamma...
Mamma är något man HAR, inte något man ÄR... Känns så fruktansvärt långt bort att det verkligen är i min mage (hur jag nu kan tänka bort den hahaha) som det ligger en riktigt liten människa och sprattlar... EN liten del av mig och en liten del av Robert... Är helt facinerad av vilka under kroppen kan göra alltså.
En liten VI....


Kommentarer
Postat av: Sarah

Fanns vagnen på nån hemsida från Holland?

2011-05-24 @ 20:37:45
URL: http://thisissarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback