Föräldrakurs

Ja igår var vi ju iväg på andra delen av föräldrakursen..

Pratade om smärtlindring och kollade på förlossningsfilm...
Känner mig inte mer nervös än innan iaf ang förlossningen, tror nog att jag kommer klara det galant!
Är dock lite orolig för hur Robert ska klara det hela hehe, det är inte själva förlossnings skedet som han verkar ha lite svårt för, konstigt nog så är det när det pratats om smärtlindring som han blivit helt konstig...
Börjar kallsvettas, får ont i hela kroppen, mår illa och känner sig allmänt sjuk... Vart så igår när vi gick igenom olika metoder och lika blev han när vi var på östra och lyssnade på info där.. Båda gångerna har han tvingats lämna rummet för att få lite luft...

Men förra gången när vi prata om förlossningens olika skeden och under filmen så gick allt jätte bra! Förstår inte riktigt vad det är med honom, han förstår inte riktigt själv heller vad det är som händer... Han har aldrig kännt sådär förut så vi har kommit på att det nog har något med förlossningen att göra eftersom det är 2 gånger på rad nu och enda gångerna han någonsin kännt sig sådär så har det varit när det pratats som smärtlindringen.
Han får ta och läsa på lite om det hela så kanske det blir lite bättre, vill inte direkt riskera att han börjar må så när det väl är dags även om jag tror att han kommer klara det hela galant!

Nästa gång som blir den 4/11 (det är uppehåll nästa vecka av någon anledning) så ska vi gå igenom tiden på bb, komplikationer som kan uppstå under och efter förlossningen, ammning och sådant.
Om vi hann skulle vi försöka göra några avslappningsövningar oxå eftersom vi inte han det dennan gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback