Nu så!

Börjar väl med föräldragruppen nu då när jag känner att jag orkar och har tid...

I torsdags var vi som sagt på näst sista träffen, denna gången var det en bvc sköterska som var där... Soc människan var sjuk och dem hitta ingen ersättare så blev bara bvc damen som snackade.
Hon var lite små vimsig måste jag säga, så hoppas att vi inte får henne som vår sköterska sen när skrutten är ute... Får antagligen veta på tisdag vilken vi får annars blir det väl gången efter när vi ska till bm som vi får veta det =)

Vi gick igenom lite om hur ofta man besöker bvc, vaccinationer, babyns sömnrytm, amning, hur man badar en liten bebis, hur man skall klä den och kolla om den är för varm/kall.... Hur kisset bajset bör se ut osv. osv.
Minns inte riktigt vad det är vi ska gå igenom på torsdag när sista träffen är men det visar sig väl då =)



Alla jädra sammandragningar jag hade i går kväll gav med sig efter ett tag iaf, eller aa de sluta komma så förbaskat tätt efter lite dusch, panodil och vila... tog ett tag att somna och hade en hel del sammandragningar hela natten i natt oxå men då vare mer 30min emellan... Nu är det mycket bättre iaf men lillen är lugn som en filbunke fortfarande nu... Lyckades känna nån pytte spark igår kväll/natt annars var det inget på nästan ett dygn innan... och nu har det varit lugnt sedan dess igen... Lugnet före stormen kanske?



Har varit duktig idag hitills oxå, inte sovit hela dagen =P
har sorterat och plockat ordning på tvätt och börjat köra igång blir nog en 3-4 maskiner hehe =P
har tagit reda på disken, fixat varma baugetter i ugn till frukost och juice och grejer! *mumma* så vi har suttit och ätit en lååång frukost nu och tittat på några avsnitt av dirty sexy money, hela första säsongen sänds i ett streck på 5.an nu under dagen inför premiären av säsong 2 på onsdag =)
Men blir nog till att hänga upp ena maskinen och slänga i en ny maskin nu och så plocka undan lite så försöka dammsuga och grejer och få lite fint här...
14.50 går deten dokumentär på 4+ som jag vill se oxå, före födseln. Om bebisens utveckling i magen =) Missade den förra gången den gick! Sen ska jag nog försöka baka lite bullar... har dock inte bestämt mig för om det blir äpplemosbullar, kanel/vanilj bullar eller lussebullar ännu hehe men har 2 paket jäst som bäst före datumet går ut på idag så något ska det förhoppningsvis bli =)

Har satt Robert i arbete med att ringa runt massa samtal, ringa till bovärden och säga åt dem att ringa oss i veckan, säga upp försäkringen på gamla bilen, kolla upp ny till nya bilen, ringa vårt nya elbolag som vi byter till och berätta att bytet skall träda i kraft den 1/1-09 och så ska han kolla upp och byta fack och a-kassa och grejer eftersom han är med i handel/restaurang nu och det är ju lite fel område för hans jobb haha =) och så är dem sjuukt mycket dyrare...



Idag tror jag det är systeryster och andreas kommer hem från en vecka i egypten...
De små gottegrisarna!!! Vill oxå till egypten igen, det var så härligt där =)
Får se när det blir av att åka tillbaka dit, vi har lite små planer på att åka någonstans nästa vinter/vår så lillen är 1år och får ta alla vaccinationer som kan behövas iaf så kostar det ju inget extra med lillens så länge han/hon är 2 år eller yngre =)



Kommentarer
Postat av: Emmelie

Verkar som om din lilla inte vill stanna i magen tiden ut :)

2008-11-15 @ 16:11:17
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback