Bättre kolla en gång för mycket än att missa...

Ja, huvudvärken sitter kvar trots alvedon, och svullnaden blir bara värre i fötterna och händerna och armarna börjar nu med så att jag haft lite flimmer för ögonen senaste 2-3 dagarna så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som kopplade mig till förlossningen nyss eftersom det är stängt på barnmorskemottagningen..

Dem tyckte det var bäst att vi kom in nu en sväng för en koll just för att jag haft lite ont i mellangärdet några dagar oxå, hon fråga om jag haft högt blodtryck innan men jag berätta att jag brukar ha hemskt lågt och undra om vi kunna vänta till tisdag då vi ska träffa vår barnmorska igen men det var lika bra att komma nu tyckte hon utifall.

Tror dock inte det är någon fara, känns mer som vanlig grav. svullnad och kanske migrän som jag känner av för värken i huvudet har börjat sätta sig i tinningen och bakom ögat lixom nu så som jag haft tidigare när jag haft migrän så förhoppningsvis är det ingen som hellst fara med något.
Men som hon på förlossningen sa, lika bra kolla en gång extra än att missa något som kan vara viktigt!
Eftersom jag inte har några värkar så får vi åka till special förlossningen istället för vanliga tyckte hon fasten jag är i v37 nu, så vi ska bara äta upp nu så beger vi oss iväg sedan.

Berättar sen hur det gått, men det kommer nog gå bra tror jag =)

Tha Tha så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback