Bollnäs

länge sedan jag var in och skrev nu, men har haft händerna full med lillan och resan till bollnäs m.m

Hon är så duktig så vår lilla jänta! sover och äter för jämnan typ =) några enstaka gånger hon är ledsen bara och då är demest för hon är hungrig =) har haft en del problem med amningen då lill tjejja är så stark att hon sugit av halva högra bröstvårtan och jag fått inflammation i såret så hon äter bara på vänster.
Vi ska ta oss till apoteket och köpa pump så ja kan ha tills jag är helt läkt och lillan kan äta där med så jag inte får nå mjölkstockning.
Det läker fint nu såret iaf när jag köpte salva o ha att smörja med! så dröjer nog bara några dagar innan vi kan pröva högra sidan oxå åt lillan =) Ska ringa bvc här i bollnäs i början av veckan oxå och höra om vi kan komma och väga Ayla så vi ser att hon går upp som hon ska göra. Men hon verkar rätt så mätt och belåten så det gör hon säkert!

Bilresan upp gick jätte bra! Aylas första road trip!
hon sov nästan hela vägen! vakna till och käka 3 gånger så stanna vi lite och tig ur henne ur stolen så hon fick sträcka lite på sig. Men det känns skönt att hon gillar att åka bil iaf =)



Vi pröva vagnen ordentligt första gången idag oxå! tog oss en promenad ute i det undrbara vinter vädret! såå härligt med snö! och Ayla trivdes jätte bra i vagnen, blev  lite ledssen nör vi stanna till lite så det sluta guppa hehe men bara efter några meter igen så sov hon gott!
Märks att hon fått frisk, härlig luft idag. hon äter och sen sover djupt! har legat på min mage/bröst hela dagen typ. Riktigt mammig har hon varit senaste dagarna. Men det är så mysigt så att ha henne sovandes på bröstet, passade på att sova ja med, man vet ju aldrig om det vänder och hon är vaken hela natten.




I går på självaste julafton fyllde vår lilla tjej en vecka! lagom till kalle anka och allt haha =) blev många nya ansikten för henne då, alla ville se på underverket! och så mycket beröm hon fått!!! spec för hennes underbara långa, mörka hår =) *stolt mamma*  mest paket av alla fick hon oxå hehe, bortskämd hon e vår lilla flicka! hon fick trisslott av gammel mormor/morfar och vann gjorde hon med! 75 kr så pappa bestämde att byta in dem mot 3 nya lotter så vi ska väl skrapa snart och se om hon vinner nå mer.. Ska fixa konti till henne bara hon fått sitt person nr och robert är pappa till henne på papper oxå, vi hann aldrig fixa de på familjerätten innan hon kom.

nu ligger hon här på min vänsterarm och har precis somnat efter maten =)  man blir så full av lycka när man kikar på henne!!!! vill bara äta opp na! hon e så mjuk och go, vi har verkligen världens underbaraste lilla flicka!!!

vi har börja kolla upp datum för dop oxå!
Det kommer antagligen bli till påsk och uppe här i bollnäs trakten som det äger rum.
Ska hitta ställe/ kolla kyrkan för närmare datum och sådant men runt påsk blir det iaf så håll helgen öppen där om ni vill komma på dop =)

Nu ska ja pussa lite på min undrbara älskling och försöka få in lite kort på datorn!
Ska försöka slänga upp något mer kort här oxå bara jag har tid =)


Kommentarer
Postat av: EliN

Ja det är en liten sötnos ni har fått. tihi, måste in å kika på din blogg flera gånger om dagen för å se om något nytt har skrivits eller fler underbara bilder på er :) Vad skönt att bilresan gick bra, det är ju en bit upp. Hoppas ni har fått en fin jul. Kramar

2008-12-26 @ 10:34:24
URL: http://elingranath.blogg.se/
Postat av: Anonym

kul de funkar bra

2008-12-26 @ 11:28:11
Postat av: Linnea

Ååååh, hon är så fin! Klart vi vill komma på dop, påsken blir nog perfekt! Puss o kram!

2008-12-27 @ 22:58:56
URL: http://linneafalkeborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback