2 siffrigt!

Tänka sig, idag så fyller vår lilla flicka 2 siffrigt!!!
Hela 10 dagar!
Kan inte fatta att det verkligen redan har gått 10 dagar sedan hon föddes.. sjukt vad snabbt tiden far iväg nu när hon är utanför magen jämfört med hur sakta det gick när hon låg och simmade runt inne i magen på mig =)

Hon börjar bli riktigt stora tjejen nu jhu haha och mammig som satan!
Ja herregud så mammig vår lilla fröken blivit nu senaste dagarna, hon gör inget annat än sitter klistrad vid bröstet nästan hehe =) visst är det mysigt att få ligga och gosa med min lilla dotter absolut men lite avlastning behövs ibland hehe så lite tråkigt för Robert att hon för det mesta är ledsen när han ska hålla och ta hand om henne eftersom han inte har någon mat att bjussa på...
Och napp vägrar hon ju ta för att stilla sug behovet lite så är lite små kämpigt ibland men det funkar, jag klarar av att sova fasten hon ligger och smuttar och har sig så är inte så mega trött som man skulle kunna tro!

Nu idag har vi varit en sväng på stan och skulle köpa pump och grejer men det fanns ingen, skulle finnas en på apoteket på sjukhuset som vi ska åka och köpa i morgon så vi kan komma igång och få ut lite i högra bröstet oxå tills det är helt läkt så att produktionen av mjölken inte sinar och så på måndag tänkte jag försöka se om hon vill äta lite lätt på det oxå, hoppas bara hon inte ratar det bröstet nu eftersom hon är så van vid vänstra.. men får försöka så gott det går och hoppas på det bästa!

Sitter hos svärmor nu sedan några timmar tillbaka, har ätit middag och kikat på tv och grejer och haft det mys hela kvällen =) vi ska väl röra oss hemmåt snart tror jag då vi är lite små trötta hela familjen =) Men snuttan har legat och sovit 2½timma i sträck på min mage under kvällen efter att hon amma, såå mys att snusa bebis och höra hur hon små snarkar i örat på en haha =D
Fast hon är nog lite små förkyld Ayla, har fått pilla ut snorkråkor några gånger och flyger lite lätta stänk när hon nyser vilket hon gör mycket! och så små hostar hon lite men hon har ingen antydan till feber eller något så det är inge farligt =)


Vi knäppte lite kort i morse oxå, kollade aldrig på dem dock utan ska göra det i helgen och se om vi fick något fint på oss alla tre som vi ska lämna in till Ljusnan så vi får med kortet i tidningen så att alla kan få se vårt lilla underverk! =)

Slänger upp lite fler bilder på sötnöta oxå så ni kan avnjuta!



   
   
   

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon e jätte fin

2008-12-28 @ 09:12:28
Postat av: Anonym

Hej och GRATTIS! Har varit inne kikat lite då och då, men idag var det extra roligt att läsa igenom vad som har hänt sedan sist! Vilken otrolig julklapp ni fick då!? Ayla är ett fint namn, taget från Grottbjörnens böckerna? Har alltid tyckt om både böckerna och namnet!

Själv har jag ganska exakt 3månader kvar tills en liten ska titta ut.

Många kramar Julia (som jobbat hos AP) och Gott Nytt År till er båda tjejer! =)

2008-12-28 @ 20:23:11
URL: http://juliettans.blogspot.com
Postat av: whilda

Hejsan!



Fick ett litet pssst av Julia att du fått en dotter. :-) Söt din dotter är! Ville bara titta in o säga grattis till dej.

Nu längtar jag ännu mer till min lill* bebis, 15 dagar kvar till BF. :-D



Kram från Sia. (sarina som började som gruppledare hos Ap)

2008-12-29 @ 08:59:36
URL: http://nykick.blogg.se/
Postat av: Kaisa

GRATTIS!! =) Vad underbart söt hon är!

2008-12-29 @ 14:26:52
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback