Road tripp

Lördag morgon, vaknar kl09 ca.
Kliver upp till en klarblå himmel och 20 graders värme =) Äter en stor rejäl frukost som lille Robert är så snäll och fixar fram till mig, så säger han helt plötsligt att vi ska ta en road trip!
Länge sedan vi gjorde något mysigt, roligt tillsammans så det blev till att slänga på sig bekväma. luftiga kläder, traska ut till bilen och så började resan mot Marstrand.

Väl framme där så parkerade vi på Koön, köpte mig en glass och så tog vi färjan över till Marstrand och började prommenera.
Stannade till rätt så ofta för att vila och dricka vatten, man är ju lite tyngre nu så att säga haha och skaaapligt mycket mindre tränad sedan lillen bestämde sig för att flytta in i magen =)

Självklart så ska man försöka vika av från "stigen" om man nu kan kalla det det bland klipporna, och ut och jaga fiskmåsar och komma högre upp för att se på den otroligt fina utsikten. Så krypandes på alla 4 nästan stundtals så lyckades smidiga lilla jag ta mig uppåt, gick rätt så bra faktiskt även om de var lite små kämpigt och att komma ner sedan *pust* fix trixa och fixa lite och sätta mig på små klippkanter och skutta ner i Roberts famn som ett litet barn haha men ner till "stigen" kom vi igen och så fortsatte vi gå... och gå... och gå lite till...

Det tog väl en 2,5 timma för oss att komma runt hela ön med alla mina små vilo,dricka,knäppa kort pauser men runt kom vi och stolt är jag för det! Var jätte skönt att få komma ut i den härliga luften och känna doften av havet! Det luktar verkligen jätte härligt med västkusten!
Sista 5-600metrarna blev de lite lagom små kämpigt för mig, fötterna började svälla upp som små bollar och höften och svanken började värka rejält.

Väl nere vid hamnen igen satte vi oss för att ta en liten sen lunch, räkmacka för Robert och lasagne för mig fick det bli! En himmla bra belöning efter att ha tagit sig runt där.

Tillbaka med färjan till Koön, sätta oss i bilen och fara hem blev det sen. Stanna och handla middag på vägen så var vi väl hemma vid en 17,30 igen och tog det lite lugnt, då hade jag verkligen fördjävulskt ont i hela kroppen... Magen och höfterna skrek efter att jag skulle lägga mig ner och vila fick en hel del sammandragningar då så middagen fick vänta lite tills det värsta var över efter 2timmar på soffan.

Ställde oss och lagade i ordning kylling wrapz *mumma* och kollade på en film till maten. Efter det så var kl ca 22 och jag var så trött så trött och började få huvudvärk så då fick det bli sängen för min del och slocknade som en sten på en gång tror jag.

Idag blir det inte många knop, har fortfarande jätte ont i höfterna, magen har lugnant ner sig som tur är men höfterna stejkar rejält så i morgon blire till att ringa och boka tid hos sjukgymnasten!

Avslutar med lite bilder från vår resa!
Tha Tha
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback